Zu dieser ISBN ist aktuell kein Angebot verfügbar.
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
Versand:
EUR 3,68
Innerhalb der USA
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. New. Fast Shipping and good customer service. Bestandsnummer des Verkäufers Holz_New_0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: new. Bestandsnummer des Verkäufers newMercantile_0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: new. Bestandsnummer des Verkäufers FrontCover0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. New Copy. Customer Service Guaranteed. Bestandsnummer des Verkäufers think0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung hardcover. Zustand: New. In shrink wrap. Bestandsnummer des Verkäufers 100-33812
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. Book is in NEW condition. 2.2. Bestandsnummer des Verkäufers 0767902904-2-1
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. New! This book is in the same immaculate condition as when it was published 2.2. Bestandsnummer des Verkäufers 353-0767902904-new
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: New. First Edition. Commander's Palace is one of the most critically acclaimed and beloved restaurants in the country. It was named the outstanding restaurant in America by the James Beard Foundation, and is always rated the most popular restaurant in New Orleans by Zagat. It consistently receives awards from magazines such as Food & Wine, Wine Spectator, and Southern Living. A trip to New Orleans just isn't complete without a meal at Commander's Palace.Now home cooks can bring its unmatched style, hospitality, and great food to their own tables. Reflecting the restaurant's fascinating culinary intersection--a New Orleans landmark combining native ingredients and techniques with exciting and evolving contemporary flavors--Commander's Kitchen takes readers behind the doors of a truly exciting culinary experience.Featuring 150 recipes from the restaurant's extensive offerings and other Brennan family recipes, Commander's Kitchen describes step-by-step the secrets to Shrimp and Tasso Henican with Five-Pepper Jelly, Eggs Louis Armstrong, Pan-Seared Crusted Sirloin Steak with Cayenne Butter, Braised Lamb Shanks with Merlot Mushroom Sauce, and, the queen of Creole desserts, Bread Pudding Souffle. Of course, four varieties of gumbo are also included, along with dozens of information-packed sidebars, personal anecdotes, tips for throwing a New Orleans--style bash, and juicy tidbits of Commander's Palace lore. Lavishly illustrated with color and black-and-white photographs that beautifully capture the lively Commander's Palace spirit, Commander's Kitchen lets the good times, and the exceptional dining, roll. Bestandsnummer des Verkäufers DADAX0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. Prompt service guaranteed. Bestandsnummer des Verkäufers Clean0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. New. Bestandsnummer des Verkäufers Wizard0767902904
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren